onsdag 10 september 2014

Delfinmöten


Har du en dröm om att simma med delfiner? Att möta dem i deras miljö, mitt i Atlanten? Att vara ett med dem en stund?


Jag har simmat med massor av delfiner under dessa år på Azorerna, men aldrig simmat med dem så som jag fick med Lotten Odh. Lotten har verkligen en speciell kontakt med dem och tillsammans med henne får du också denna kontakt. Som svensk guide för Futurismo Whale Watching fick jag vara guide med Lotten denna vecka och ta del av detta. 

Det var fantatiskt att uppleva. 
Visst kan vem som helst komma hit till Azorerna och simma och uppleva närkontakt med delfinerna, men om du vill ha en närmare upplevelse full av kärlek, kommunication och glädje, boka resan med Lotten (klicka på namnet för att läsa mer om magiska delfinsim med Lotten). Och finns det kaskelot eller andra valar runt omkring åker vi och kikar på dem. I år fick vi närkontakt med kaskelot, och 2012 med blåval - i Septermber! Vem vet vad som dyker upp härnäst. Kom med nästa år och förfyll din dröm om närkontakt med vilda delfiner, och valar.

God morgon Mário och delfinsimmare

Vanlig delfin

Flasknosdelfiner spanar in simmarna

I morgonens gyllene ljus

Hej!

Närkontakt med kaskelot

Solnedgång 

1 kommentar:

  1. Så fina!! Och härliga bilder!
    Så kul att du tittade in hos mej, vi har det bra fast det börjar bli allt kyligare efter en kort men intensiv sommarvärme. Hoppas allt är bra med dej också! Kram

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...