Jo, det är långsamma frukter.
Den azoriska ananasen är en mindre ananas och lite sötare också
De odlas i växt hus
och på azorerna så sår man inte med frön utan man använder roten
så samma planta lever väldigt länge
Växthus med unga plantor
Blommande ananas
Sen där de börjar blomma då rökfyller de hela växthuset för att sätta fart på dem,
så alla plantor börjar blomma samtidigt och ger frukt samtidigt
Eldning har avslutats, jag tror de eldade med falskt kaffe
När du köper en ananas ska du välja den som är mest honungsfärgad
Inga gröna skiftningar, för då är den omogen
Den ska ha så liten blast som möjligt,
och det är för att då har frukten inte slösat sin energi på blasten
utan allt det goda finns i frukten
Känn också efter under ananasen,
går det att rubba "stubben"? Är den mjuk? Då är den perfekt
Och om du hittar en fluga, följ då flugan för den kommer välja den sötaste ananasen
Perfekt ananas, lite ung för att ätas än,
men lite blast
Väl hemma: skiva inte ananasen
Klyfta den! Då får du bättre smak, och den är enkel att äta
Vill du inte äta den rå, så rekommenderar jag Ananas Likör!!
Missa inte att äta ananas och dricka ananas likör när du besöker Azorerna!
Sv: jag har sett det avsnittet, det är ganska träffande :P Och väldigt typiskt Seinfeld.
SvaraRaderaAnanas =)